KIRIKKALE
26°
03:21

Öğleye kalan Süre

Akbal’dan iş insanlarına çağrı

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü, aldığı başarılarla ligin 3’üncü sırasında yer alıyor. İş insanlarına çağrıda bulunan kulüp başkanı Şeref Akbal, “Kırıkkalegücü’nü yalnız bırakmayın. Bu takım şehrimizin takımı” dedi.


HERKES TAKIMA SAHİP ÇIKMALI
Aldığı üst üste 3 galibiyetle yükselişe geçen Kırıkkalegücü futbol takımında yüzler gülüyor. Alt sıralardan üst sıralara demir atan Kırıkkalegücü, topladığı puanlarla 3’üncü sırada yer alıyor. Başarılı gidişat sonrası Kırıkkale’ye ve iş insanlarına seslenen kulüp başkanı Şeref Akbal, herkesin takıma sahip çıkmasını istedi. İş insanlarına Kırıkkale’yi unutmamaları gerektiğine vurgu yapan Akbal, “Şehrimizin takımını daha üst liglerde görelim” dedi.

HERKES ELİNDEN GELENİ YAPSIN
Elde edilen bu başarının devam etmesi için herkese açık davet gönderen Akbal, “Kırıkkaleli iş insanlarımızdan, şehrimizin takımı Kırıkkalegücü Futbol Kulübü’ne destek bekliyorum. Bu takım Kırıkkale’nin, şehrimizin, hepimizin takımı. İş insanlarımızın yapacağı desteklerle takımımız çok daha iyi yerlere gelecektir. Herkes elinden geleni yaparken lütfen şehrimiz takımımıza sahip çıksın. Bizleri yalnız bırakmasınlar” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü sezonu açıyor 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü'nden deplasmanda ilk galibiyet

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü FK, Küçükçekmece maçına hazır

Haber Yorumları

Yorum Yaz

60444

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171